Polední menu
Čtvrtek 3.7.
1
150g
Thajské červené kari s krevetami-restované krevety se zázvorem, limetkovými listy, chiili papričkou, červeným kari a zeleninou, zjeměné kokosovým mlékem, podávané s jasmínovou rýží, čerstvým koriandrem a thajskou bazalkou/1,4/
189,-
2
150g
Anglická telecí játra-do růžova grilovaná játra , podávaná se smaženou cibulkou, hranolky a naší tatarkou/1,3,7/
179,-
3
150g
Panenka stroganoff-tenké nudličky vepřové panenky ve smetanové omáčce s žampiony, komínovou slaninou, cibulí, kyselou okurkou a bílým vínem a rajčatovým pyré, podávané s jasmínovou rýži/1,7/
185,-
4
150g
Holandský řízek-mleté vepřové maso se sýrem, čerstvými bylinkami a muškátovým oříškem, smažené v trojobalu, podávaný s jemnou bramborovou kaší se smetanou a kyselou okurkou /1,3,7/
179,-
5
150g
Thajské červené kari s tofu- se zázvorem, limetkovými listy, chiili papričkou, červeným kari a zeleninou, zjeměné kokosovým mlékem, podávané s jasmínovou rýží, čerstvým koriandrem a thajskou bazalkou/1/
175,-
6
150g
Smažený květák - smažené růžičky květáku, podávané s máslovými brambory s petrželkou, trhaným salátkem a domácí tatarkou/1,3,7/
175,-
7
150g
Salát s kuřecím masem a hermelínem- mix trhaných salátů s cherry rajčaty, grilovaným kuřecím masem, hermelínem a medovohořčičným dresinkem, podávané s rozpečenou bylinkovou bagetou/1,8/
175,-
8
1ks
Lotus cheesecake / 1,3,7,8/
55,-
Čočková polévka/1/ (v ceně menu)
Rajčatový salátek (v ceně menu)