Polední menu
Úterý 22.10.
1
150g
Steak z čerstvého tunaka s bylinkovým pestem podávaný na salátu nicoisse-mini brambory, koktejlová rajčata, fazolové lusky, vařená vejce, citronová štáva a extra panenský olivový olej/4,7/
189,-
2
150g
Wiener schnitzel-telecí kýta smažená v trojobalu, podávaná s domácím bramborovým salátem s řapíky celeru, dijonskou hořčicí, paprikou, šalotkou, hráškem, kyselou okurkou a naší majonézou/1,3,7,10/
189,-
3
150g
Houbové gnocchi s kuřecím masem-bramborové gnocchi ve smetanové omáčce s česnekem, bylinkami, houbami a filírovaným kuřecím masem, sypané parmazánem grano padana a rukolou/1,3,7/
179,-
4
150g
Kuře na žlutem kari-restované kuřeci prso v silné kari omáčce s šalotkou, česnekem, špenátem a čerstvým koriandrem, zjemněné kokosovým mlékem, podávané s jasmínovou rýží/1,7/
175,-
5
150g
Houbové gnocchi-bramborové gnocchi ve smetanové omáčce s česnekem, bylinkami a houbami, sypané parmazánem grano padana a rukolou/1,3,7/
169,-
6
150g
Buchtičky se šodo-domácí kynuté buchty s vanilkovým krémem, moučkovým cukrem a ovocem/1,3,7/
139,-
7
150g
Pečené vepřové koleno na černém pivě-vykoštěné vepřové kolínko pomalu pečené s cibulí, česnekem, černým pivem a divokým kořením, podávané se smetanovým listovým špenátem a bramborovými knedlíky/1,3/
175,-
8
150g
Lotus nebo dýnový cheesecake/ 1,3,7/
55,-
Kuřecí vývar s masem, zeleninou a domácím kapáním/ 1,3,7/
Šopský salátek/7/