Polední menu
Pondělí 14.10.
1
150g
Thajské červené kari s krevetami-restované krevety s zázvorem, limetkovými listy, chilli papričkou, koriandrem, červeným kari a zeleninou, zjemněné kokosovým mlékem, podávaná s jasmínovou rýží, čertstvým koriandrem a thajskou bazalkou/1,4/
185,-
2
150g
Flank steak-irský hovězí steak, grilovaný v pepřovém koření do růžova, filírovaný na plátky na bramborovém salátku s rukolou, červenou cibulí, mladým špenátem, sýrem lučina a pepřovou omáčkou s konakem/7/
189,-
3
250g
xl vepřový řízek-vykoštěná kotleta, smažená v trojobalu, podávaná s jemnou bramborovou kaší, kyselou okurkou a trhaným salátkem/1,3,7/
175,-
4
150g
Spaghetti alla carbonara- italské těstoviny s pancettou, česnekem, vaječným žloutkem a listovou petrželkou, sypané parmezánem grano padana/3,7/
169,-
5
150g
Thajské červené kari s tofu-s limetkovými listy, chilli papričkou, koriandrem, červeným kari a zeleninou, zjemněné kokosovým mlékem, podávaná s jasmínovou rýží, čertstvým koriandrem a thajskou bazalkou/1,4/
169,-
6
150g
Grilovaný hermelín- plněný mladým špenátem, podávaný na trhaném salátu s grilovanou dýní, pečenými mini bramborami a bylinkovým dipem/7/
169,-
7
150g
Tradiční kuře na paprice-v silné omáčce s cibulí, divokým kořením, máslem, maďarskou paprikou a smetanou, podávané s bramborovými mini nočky nebo houskovým knedlíkem/1,3,7/
175,-
8
1ks
Lotus cheesecake/ 1,3,7/
55,-
Brokolicový krém/1,7/ (v ceně menu)
Okurkový salát (v ceně menu)