Polední menu
Pondělí 2.6.
1
150g
Krevetová jambalaya - krevety restované se zeleninou, ananasem, bambusovými výhonky, rybí a sójovou omáčkou, třtinovým cukrem a sezamem, podávané s jasmínovou rýží/4/
189,-
2
150g
Vepřová panenka -plněná modrým sýrem a tymiánem pečená do růžova v anglické slanině, podávaná s řeckými pečenými bramborami s bylinkami a omáčkou se sušenými rajčaty
185,-
3
150g
Gnocchi s kuřecím masem-italské bramborové nočky ve smetanové omáčce se směsí hub a čerstvým tymiánem, sypané parmezánem grano padana a rukolou/1,3,7/
179,-
4
150g
Mexické karbanátky – mleté hovězi a vepřové maso s česnekem, cibulí, čerstvými bylinkami a chilli papričkami na grilované zelenině s ajvar salsou a bramborou pečenou ve slupce s kopečkem pažitkové smetany/1/
179,-
5
150g
Vege gnocchi -italské bramborové nočky ve smetanové omáčce se směsí hub a čerstvým tymiánem, sypané parmezánem grano padana a rukolou/1,3,7/
175,-
6
150g
Guesadilla -trhané vepřové maso v bbg omáčce, fazolemi, kukuřicí, zapečené sýrem chedar, podávané s rajčatovou salsou a trhaným salátkem/1,3,7/
179,-
7
150g
Boeuf bourguignon-pomalu tažené hovězí qualivo maso v silné omáčce se suchým červeným vínem, šalotkou, rozmarýnem a kořenovou zeleninou, podávané s pečenými žampiony se slaninou a jemnou bramborovou kaší se smetanou /1/
185,-
8
150g
Salát s kuřecím masem a mozzarellou- směs listových salátů s čerstvým špenátem, grilovaným kuřecím masem, mozzarelou, cherry rajčaty a olivovým dresingem, podávané s rozpečeným pita chlebem/1,7/
179,-
9
1ks
Lotus cheesecake nebo karamelový dortík s banánem/1,7/
55,-
Porkový krém/1/ (v ceně menu)
Okurkový salátek (v ceně menu)