Polední menu
Čtvrtek 21.11.
1
250g
Grilovaný celý mořský vlk -plněný rozmarýnem, podávaný s pečenými mini bramborami, citronem a trhaným salátkem/4/
185,-
2
150g
Irský hovězí líčka na pivu-pomalu tažená líčka v silné omáčce s kořenovou zeleninou, tymiánem a černým pivem leffe, podávaná s glazovanými žampiony se slaninou a dýňovo bramborovým pyré/1/
185,-
3
150g
Kuřecí ¨kung pao-restované kuřecí prso s porkem, jarní cibulkou, arašídy a sojovou omáčkou, podávané s jasmínovou rýží/5/
175,-
4
150g
Vepřová panenka- medajlonky z vepřové panenky, podávané s hranolky, gorgonzolovou omáčkou s kapary a trhaným salátkem/1,7/
179,-
5
150g
Tyrolské knedlíčky -žemlové knedlíčky s listovým špenátem, muškátovým oříškem, smetanou, šalotkou a sýrem gruyere, podávané se smetanovou houbovou omáčkou/1,3,7/
169,-
6
150g
Jelitko -pečené na sádle, podávaná s jemnou bramborovou kaší, kysaným moravským zelím a smaženou cibulkou/1/
169,-
7
150g
Kuře na paprice-kostky kuřecích prsou v silné smetanové omáčce s paprikou a šalotkou, zjemněnou zakysanou smetanou, podávané s těstovinami nebo houskovým knedlíkem/1,3,7/
175,-
8
1ks
Lotus cheesecake / 1,3,7/
55,-
Česnečka s šunkou, sýrem a krutony/1,7/ (v ceně menu)
Capresse salátek/7/ (v ceně menu)