Polední menu
Čtvrtek 24.4.
1
150g
Gnocchi s lososem - italské bramborové nočky ve smetanové omáčce s čerstvým lososem, listovým špenátem a česnekem, sypané parmezánem Grano- padana/1,3,7/
185,-
2
150g
Steak z čerstvého lososa -grilovaný s bylinkovým pestem, podávaný s jemnou bramborovou kaší, grilovanou cuketou a bazalkovou omáčkou/1,4,7/
185,-
3
150g
Panenka Teriyaki – nudličky vepřové panenky v japonské teriyaki sojové omáčce s paprikou, cuketou, zázvorem, česnekem, cibulí a porkem, podávané s jasmínovou rýží
185,-
4
150g
Steak s broskví- retro kuřecí steak s šunkou a broskví, zapečený sýrem, podávaný s kroketami a máslovou štávou/1,7/
179,-
5
150g
Vege gnocchi - italské bramborové nočky ve smetanové omáčce s listovým špenátem a česnekem, sypané parmezánem Grano- padana/1.3.7/
175,-
6
150g
Pečená vinná klobása -podávaná s jemnou bramborovou kaší a karamelizovanou cibulkou/1,7/
169,-
7
150g
Plněný paprikový lusk-mletým hovězím a vepřovým masem v silné rajčatové omáčce s divokým kořením, podávané s houskovými knedlíky/1,3,7/
179,-
8
125g
Salát s kozím sýrem-trhaný salát, čerstvý špenát, rukola s hruškou, cherry rajčata, ořechy, kozí sýr a medovohořčičný dresing, podávané s rozpečenou bagetou a balzamikovou redukci/1,7,8,10/
179,-
9
1ks
Jablkový koláč nebo lotus cheesecake/ 1,3,7/
55,-
Květáková s vejci/1,3/ (v ceně menu)
Šopský salátek/7/ (v ceně menu)