Polední menu
Čtvrtek 10.7.
1
150g
Caesar s krevetami- listy ledového salátu s ančovičkovým dresinkem, krutony, grilovanými krevetami, sypané parmazánem/1,4,7/
185,-
2
150g
Panenka stroganov - restované nudličky z panenky ve smetanové omáčce s cibulí a žampiony, podávané s jasmínovou rýží/7/
185,-
3
150g
Telecí karbanátky se šalvějí-dva bochánky mletého telecího masa s bylinkami a česnekem, podávané s grilovanou cuketou, pečenými novými bramborami, trhaným salátkem a ajvar salsou
179,-
4
150g
Kuře capresse- kuřecí steak s rajčetem a bazalkou, zapečený sýrem gouda, podávaný s jemnou bramborovou kaší nebo hranolky, trhaným salátkem a přírodní stávou/1,7/
179,-
5
150g
Smažený sýr- podávaný s hranolky, tatarskou omáčkou a trhaným salátkem/1,3,7/
175,-
6
170g
Hovězí buritto- mleté hovězí maso v rajčatové omáčce s fazolemi a komínovou slaninou, balené v pšeničné tortile, zapečené se sýrem gouda, podávané s quacamole dipem/1,7/
179,-
7
150g
Slovenské halušky-domáci bramborové halušky podávané se smetanovo bryndzovou omáčkou, restovonou komínovou slaninou a cibulkou/1,3,7/
175,-
8
150g
Vepřové výpečky -kostky vepřového bůčku pečeně v silné omáčce s cibulí, česnekem a kmínem, podávané se smetanovým listovým špenátem a bramborovým knedlíkem/1,3,7/
175,-
9
1ks
Lotus cheesecake /1,3,7/
55,-
Zelná polévka s klobásou/1/ (v ceně menu)
Salátek caprese /7/ (v ceně menu)