Polední menu
Pondělí 31.3.
1
150g
Thajské červené kari s krevetami-restované krevety se zázvorem, limetkovými listy, chilli papričkou, koriandrem, červeným kari a zeleninou, zjemněné kokosovým mlékem, podávaná s jasmínovou rýží, thajskou bazalkou a výhonky ředkvičky/1,4,7/
185,-
2
150g
Panenka na hříbkách-vepřová panenka grilovaná do růžova v anglické slanině s čerstvým tymiánem, podávané se smetanovou hříbkovou omáčkou, trhaným salátkem, jasmínovou rýží nebo hranolky/1,3,7/
185,-
3
150g
Cordon bleu - kuřecí kapsa nadívaná šunkou a sýrem gouda, smažená v trojobalu, podávaná s bramborovou kaší se smetanou a trhaným salátkem/1,3,7/
179,-
4
150g
Kachní játra na červeném víně-restovaná kachní játra s čerstvým tymiánem, šalotkou, portským vínem, podávané s rozpečenou bylinkovou bagetou a trhaným salátkem s hruškami/1/
175,-
5
150g
Sezamový fafel- smažené koule z cizrny s česnekem, petrželkou a cibulkou, podávané s cizrnovým humusem, hranolky, nachos lupinky a rukolovým salátkem s rajčaty/1/
175,-
6
150g
Thajské červené kari s tofu-se zázvorem, limetkovými listy, chilli papričkou, koriandrem, červeným kari a zeleninou, zjemněné kokosovým mlékem, podávaná s jasmínovou rýží, thajskou bazalkou a výhonky ředkvičky/1,7/
169,-
7
150g
Kančí kýta na smetaně -kančí kýta pomalu tažená v silné omáčce s kořenovou zeleninou, divokým kořením, zjemněná smetanou, podávaná s domácím šunkovým a houskovým knedlíkem a brusinkovým terčem/1,3,7/
185,-
8
1ks
Vanilkový dortík s karamelem, Jablkový koláč nebo lotus cheesecake / 1,3,7/
55,-
Polévka z hlívy ústřičné /1/ (v ceně menu)
Okurkový salátek (v ceně menu)