Polední menu
Pátek 19.9.
1
150g
Hovězí Wokk-nudličky roštěné se zeleninou, fazolkami, bambusovými výhonky a omáčkou hoisin, podávané s jasmínovou rýží a sezamem/1,10/
189,-
2
150g
Capresse steak- kuřecí steak s bazalkou a rajčetem, zapečené mozzarellou, podávané s jemnou bramborovou kaší, máslovou štávou a trhaným salátkem/1,7/
179,-
3
150g
Hovězí buritto- mleté hovězí maso v rajčatové omáčce s fazolemi a komínovou slaninou, balené v pšeničné tortile, zapečené se sýrem gouda, podávané s rajčatovou salsou a trhaným salátkem/1,7/
179,-
4
200g
Kuře tandori-kuřecí špalíčky přes noc marinované v jogurtu s kořením garam masala, zázvorem, česnekem, římským kmínem, podávané se zeleninovým kuskusem s bylinkami a okurkovou rajtou/7/
179,-
5
150g
Vege Gnocchi - italské noky se sušenými rajčaty, cuketou, česnek a extra panenským olivovým olejem, sypané parmezánem grano padana/1,3/
175,-
6
150g
Gnocchi s vepřovou panenkou- italské noky se sušenými rajčaty, nudličky vepřové panenky, cuketou, česnek a extra panenským olivovým olejem, sypané parmezánem grano padana/1,3/
189,-
7
200g
Slovenské halušky-domáci bramborové halušky, podávané se smetanovo bryndzovou omáčkou, restovanou komínovou slaninou a cibulkou./1,7/
179,-
8
1ks
Lotus cheesecake nebo jablkový koláč/1,3,7/
55,-
Houbový krém/1,7/ (v ceně menu)
Salátek z červené řepy /7/ (v ceně menu)