Polední menu
Pátek 24.10.
1
150g
Filátko z čerstvého pstruha- pečený na másle s tymiánem, podávané s jemnou bramborovou kaší a trhaným salátkem/1,7/
189,-
2
150g
Tatarský biftek- jemně nasekaná pravá hovězí svíčková s cibulí, worchesterem, česnekem, červenou paprikou, konakem, vaječným žloutkem, podávané s topinky a trhaným salátkem/1,3,7,10,11/
189,-
3
150g
Medajlonky z vepřové panenky -grilovaný v pepřovém koření, podávaný s fazolovými lusky se slaninou, hranolky a silnou bylinkovou štávou/1/
179,-
4
150g
Poutine – kanadská specialita z Québeku-steakové hranolky se slupkou, podávané s trhanou vepřovou krkovicí v bbg marinádě, chedarovou omáčkou a jarní cibulkou/1,7/
185,-
5
150g
Smažený sýr-gouda 48% smažený v trojobalu, podávaný s hranolky, domáci tatarskou omáčkou a trhaným salátkem/1,3,7/
179,-
6
150g
Smažák burger-smažený sýr gouda v rozpečené bulce s trhaným salátkem, tatarskou omáčkou, plátky okurky a rajčat, podávané s hranolky/1,3,7/
179,-
7
150g
Kuře lišky- kuřecí medajlonky se smetanovou omáčkou s houbami lišky, podávané s jasmínovou rýží nebp hranolky/1,7/
179,-
8
150g
Vepřová kýta na divoko-pomalu pečená vepřová kýta s cibulí, česnekem, divokým kořením a bílým vínem, podávaná se smetanovým listovým špenátem, domácími chlupatými knedlíky a silnou přírodní štávou/1,3,7/
179,-
9
1ks
Lotus cheesecake nebo jablkový koláč /1,3,7,8/
55,-
Kuřecí vývar s masem a nudlemi /1/ (v ceně menu)
Rajčatový salátek s jogurtem/7/ (v ceně menu)