Polední menu s sebou bez polévky
účtujeme o 10 Kč méně
1
150g
“Fish & Chips” – filátko z čerstvé tmavé tresky, smažené v pivním těstíčku, podávané na listech trhaného salátu se steakovými hranolky se slupkou a domáci tatarkou/1,3,7/
179,-
2
150g
Urugvajský flank steak -hovězí steak, grilovaný v pepřovém koření do růžova, filírovaný na plátky, podávaný s pečenými mini bramborami, omáčkou chimichuri a trhaným salátkem s cherry rajčaty/7/
189,-
3
150g
Poutine – kanadská specialita z Québeku-steakové hranolky se slupkou, podávané s trhanou vepřovou krkovicí v bbg marinádě, chedarovou omáčkou a jarní cibulkou/7/
175,-
4
150g
Kuřecí ¨kung pao-restované kuřecí prso s porkem, jarní cibulkou, arašídy a sojovou omáčkou, podávané s jasmínovou rýží/5/
175,-
5
100g
Grilovaný ovčí sýr buche chevre- s medem a ořechy, podávaný na salátu s rukoly, polníčku, trhaného salátu s marinovanou červenou řepou s balzamikovým vinaigrettem a rozpečenou bylinkovou bagetou/1,7,8,10/
175,-
6
150g
Vege koprová - silná smetanová omáčka s koprem, podávané s vařeným vejcem a houskovým knedlíkem/1,3,7/
155,-
7
150g
Hovězí koprová-pomalu tažené hovězí v silné smetanové omáčce s koprem, podávané s vařeným vejcem a houskovým knedlíkem /1,3,7/
185,-
8
1ks
Lotus cheesecake, Kokosový nebo čokoládový dort /1,3,7/
55,-,-
Polévka z uzených žeber se zeleninou a kroupami (v ceně menu)