Polední menu
Pátek 19.4.
Polední menu s sebou bez polévky
účtujeme o 10 Kč méně
1
150g
Steak z čerstvého tuňáka - grilovaný s bylinkovým pestem, podávaný s jemnou bramborovou kaší a salátkem s grilovanou zeleninou /4,7/
185,-
2
150g
Delicious Duck burger-rozpečená máslová bulka, plněná konfitovaným kachním masem, salátem z červeného zelí, višňovou omáčkou s portským vínem a lehkou petrželovou majonézou, podovány s hranolky a salátem z červené řepy/1,7/
185,-
3
150g
Wiener Schnitzel-telecí kýta smažená v trojobalu, podávaná s cajunským bramborovým salátem s řapíky celeru, dijonskou hořčicí , paprikou , šalotkou, hráškem a kyselou okurkou/1,3,7,9,10/
185,-
4
150g
Capresse steak- kuřecí prsa, zapečná s rajčetem, bazalkovým pestem a mozarelou, podávaná s jemnou bramborovou kaší nebo hranolky, máslovou štávou a trhaným salátkem/7/
175,-
5
150g
Tyrolské knedlíčky -žemlové knedlíčky s listovým špenátem, muškátovým oříškem, smetanou, šalotkou a sýrem gruyere, podávané se smetanovou houbovou omáčkou a parmazánem/1,3,7/
169,-
6
1ks
Grilovaný hermelín- plněný mladým špenátem, podávaný s pečenými mini bramborami, grilovanou zeleninou, bylinkovým dipem a trhaným salátkem/1,3,7/
169,-
7
150g
Hovězí koprová-pomalu tažené hovězí v silné smetanové omáčce s koprem, podávané s vařeným vejcem a domácím houskovým knedlíkem/1,3,7/
185,-
8
1ks
Tiramisu, Lotus nebo maracuja cheesecake /1,3,7/
55,-,-
jihočeská bramboračka s houbami /1,7/ (v ceně menu)
Míchaný salátek (v ceně menu)